با رستورانای محلی فلورانس آشنا شید

دانلود پایان نامه

فلورانس، شهری که مهد رنسانس بوده شک نداشته باشینً یکی از زیباترین شهرهای اروپا حساب می شه و با وجود رستوران های محلی مثل نوبایل بیسترو، فوکو ماتو، کافه لا بوکِتا و چیزای دیگه ای به جز اینا دیگه چیزی کم نداره.

مقاله های در رابطه

  • راهنمای سفر به فلورانس؛ ایتالیا
  • بهترین زمان سفر به فلورانس ؛ پایتخت زیبای توسکانی

جاذبه های معرکه شهر فلورانس ایتالیا گردشگران زیادی رو در طول سال به خود جذب می کنه، هر چند پیدا کردن رستورانی که خیلی گران نباشه و در عین حال یه غذای محلی با کیفیت رو سرو کنه خیلی سخته. اینجا می خوایم بهترین رستوران های محلی رو به شما معرفی کنیم، پس با ما همراه باشین.

۱. رستوران نوبایل بیسترو

رستورانای محلی فلورانس

رستوران «نوبایل بیسترو» (Nobile Bistro) فضای خیلی کوچیکی داره، ولی در ماه های گرم سال میزهای غذا رو در فضای بیرون و پایین نور دلپذیر خورشید می چیند. این رستوران بیشتر وقتا پانینی (panini) سرو می کنه که غذای مورد علاقه افراد محلیه که واسه ناهار یا میان وعده عصرگاهی از اون لذت می برند. همه مواد غذایی این رستوران تازه و از کیفیت عالی برخوردارن، حتی نون هایی که در رستوران پخته می شه. نکته قابل توجه تنوع در مواد داخل ساندویچ های پانینیه که هر بار از اون ها بخورین طعم جدید و متفاوتی دارن.

۲. رستوران فوکو ماتو

رستورانای محلی فلورانس

رستوران دوست داشتنی «فوکو ماتو» (Fuoco Matto) فاصله ی خیلی کمی با مرکز شهر داشته و غذاهای فوق العاده ایتالیایی و توسکانی رو تقدیم مهمانان خود می کنه. با این که فضای داخلی ساده ای داره، ولی به غذا اهمیت خاص ای می دهد. اگه به سراغ پیش غذای خوشمزه ی اینکه از ژامبون، گوجه گیلاسی و پنیر موتزارلا تشکیل شده برید یا استیک فیونتینا رو انتخاب کنین، پشیمون نمی شید. واسه دسر هم حتما تیرامیسو رو امتحان کنین که بهترینه. کارکنان این رستوران با رفتار صمیمی و مهمون نواز خود، بهترین نوشیدنی ها رو پیشکش شما می کنن.

۳. رستوران ۵۰ طعم

رستورانای محلی فلورانس

رستوران ۵۰ طعم (۵۰ Sfumature di Gusto) که نام زیبای خود رو از ۵۰ طعم جور واجور گرفته، در نزدیکی کاخ «بوناروتی» (Buonarotti) و کلیسای «باسیلیکا سانتا کروسه» (Basilica di Santa Croce) قرار داره. فضای داخلی لوکس و ساده ای داره و با در نظر گرفتن چیدمان عالی غذاها که مثل به یه اثر هنری هستن، همه چیز ایده آل می شه. اینجا هر نوع غذای ایتالیایی از پیتزا(کش لقمه) و پاستا گرفته تا کراکت سبزیجات و تارت استیک سرو می شه. پیتزای کالزونه مخصوص این رستوران و رسپی منحصر به فرد پاستا که با گل های کدو، تره فرنگی و کره بز جفت و جور می شه رو از دست ندین.

۴. ندو ال اوفیچینا دی گلوسی

رستورانای محلی فلورانس

رستوران «ندو ال اوفیچینا دی گلوسی» (Nedo L’ Officina Dei Golosi) در نزدیکی مرکز شهر و کنار رودخانه آرنو (Arno) قرار داره. این رستوران مدل های متنوعی از غذاهای سنتی توسکانی و هم اینکه بعضی ورژن های مدرن تر رو سرو می کنه. مدیریت این محل رو دوش دو برادره و کارکنان اون نه فقط رفتار صمیمی ای دارن، بلکه به زبون انگلیسی هم مسلط هستن. پیشنهاد می کنیم تورتلونی خیلی بزرگ این رستوران، تارتار گوشت گاو یا بشقاب بزرگی از پنیر خوشمزه، ژامبون و سبزیجات کبابی رو حتما امتحان کنین.

۵. کافه لا بوکِتا

رستورانای محلی فلورانس

«کافه لا بوکِتا» (La Buchetta Café) محل کوچکیه که افراد محلی همیشه باعث شلوغی اون می شن، چراکه فضایی عاشقونه و دلنشین داره و غذاهای خوشمزه ایتالیایی سرو می کنه. «جینوچی» (gnocchi)، «راویولی» (ravioli)، «پروشوته مِلون» (prosciutto e melone) و پاناکوتاهای خوشمزه بیشترین طرفدار رو داره. در علاوه بر مالک و کارکنان این رستوران زبون انگلیسی رو عالی صحبت می کنن.

۶. مانجا پیتزای فلورانس

رستورانای محلی فلورانس

«مانجا پیتزای فلورانس» (Mangia Pizza Firenze) رستوران کوچکیه که به ورژن توسکانی پیتزای خود با نام پیتزای «سیباتا فیورنتینا» (ciabatta Fiorentina) شهرهه. در این پیتزا(کش لقمه) به جای خمیرهای عادی در جفت و جور پیتزا(کش لقمه)، از نون مربعی به کار گیری می کنن که روی اون سس گوجه و مخلفات دیگه قرار می گیرد، به خاطر همین با پیتزاهای سنتی فرق داره. این رستوران فضای خیلی کمی داره و در نتیجه امکان پخت غذاهای دیگه عملی نیس، اما یه برش از پیتزای نازک و ترد و یه لیوان نوشیدنی شک نداشته باشین دلپذیر هستش.

۷. وینی وچی ساپوری

رستورانای محلی فلورانس

«وینی وچی ساپوری» (Vini e Vecchi Sapori) رستوران کوچیک دیگه ایه که بین محلی ها خیلی محبوبه، این رستوران پر جنب و جوش و شلوغ فاصله چندانی با مرکز شهر نداره. فضای گرم و صمیمی این محل به بازدیدکنندگان حسی خودمونی و خونگی می دهد. راویولی صورتی و اسو بوکو (Osso Bucco) با نخود فرنگی طرفداران زیادی داره. نوشیدنی های خوشمزه این رستوران رو بعد از شام بخورین و لذت ببرین.

۸. رستوران دینو

رستورانای محلی فلورانس

رستوران کوچیک و دنج «دینو» (Dino) در مرکز تاریخی فلورانس هستش که قدمت ساختمون اون به سال ۱۴۹۰ برمیگرده و شامل دو اتاق با تهویه هوا می شه. سقف ها و طاق های اون یادآور زمان رنسانس هستن، یعنی همون وقتی که این ساختمون ساخته شد. «ریزوتو دلا رنزا» (risotto della Renza)، ریزوتو سنتی با ترکیبی فوق العاده از گیاهان معطر تازه، سوپ پیاز فلورنتین، نودل تازه جفت و جور شده از سیر و برگ های تازه آویشن و فلفل چیلی با کمی رب گوجه و آب سبزیجات، بعضی از غذاهای مخصوص این رستوران هستن.

۹. استریا وچیو کانسلو

رستورانای محلی فلورانس

رستوران  «اُستریا وچیو کانسلو» (Osteria Vecchio Cancello) فاصله زیادی با ایستگاه قطار نداره. این رستوران به دکوراسیون خیره کننده خود مثل موزاییک های سرامیکی، نقاشی های خوشگل و قفسه های کتاب که با کتاب های زیاد پر شده، می بالد و حتی دیواره های اون با نوشیدنی های توسکانی تزیین شده ان. اینجا ترکیبی از غذاهای ایتالیایی و اروپایی سرو می شه که همه به خاص غذاهای دریایی خیلی اشتها برانگیز و خوشمزه هستن. پیش خدمت های عالی و نوشیدنی های درجه یه و معرکه از ویژگی های این رستوران به حساب می رود.

۱۰. رستوران چیکالونه

رستورانای محلی فلورانس

رستوران دوست داشتنی «چیکالونه» (Cicalone) مکانی خوشگل و دلنشینه که به لطف دکوراسیون عالی و لوسترهای عتیقه اش، فضایی عاشقونه داره. در این محل می تونید شکل های جور واجور پاستاها، غذاهای گوشتی، آنتیپاستی و دسرهای عالی رو نوش جون کنین که با نوشیدنی های معرکه توسکانی سرو می شن. «تاگلیاتا گوشت گاو» (beef tagliata) همراه با ژامبون پارمایی، تیرامیسو و نوشیدنی های این رستوران رو از دست ندین.

 

Author: 92

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *